Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Inschrijven buurten & verenigingen 2024

Inschrijven buurten & verenigingen 2024

UPDATE 9/1/2024:

  • Alle plekken voor buurten en verenigingen zitten al allemaal vol!
  • Je kunt als buurt of vereniging het formulier nog wel invullen, dan wordt je op de reservelijst genoteerd. Mocht er onverhoopt nog een team uitvallen, dan laten we het direct weten.

Hé krachtpatser! Durf jij de strijd aan? Schrijf je dan nu in voor de Remeha Drakenbootrace voor buurten en verenigingen op zondag 23 juni 2024, door onderstaand formulier in te vullen.

Het inschrijfbedrag voor buurten- en verenigingenteams is o.a. dankzij de evenementensubsidie van gemeente Apeldoorn maar € 350,- per team.

Om als vereniging mee te kunnen doen, moet je team officieel als vereniging zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met uitzondering van personeelsverenigingen van bedrijven, die kunnen meedoen aan de Bedrijvenrace op zaterdag.

De inschrijving van een team is niet vrijblijvend, wij rekenen op jullie komst en moeten andere teams afhouden zodra de race vol zit. In geval van annuleren worden dan ook annuleringskosten in rekening gebracht. Weet daarom zeker dat je team compleet is of komt, als je je team inschrijft. Lees ook even het deelname/inschrijfreglement!

Is je team compleet?  

Na de bevestiging van deze inschrijving, per email door Drakenbootfestival, is de deelname van je team definitief. Bij eventuele annulering zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen, na 1 mei is annuleren/gedeeltelijke restitutie niet mogelijk. Zie voor meer info het Algemeen Regelement Deelnemers.

Klassement 

Voor buurten: dit dient jullie straatnaam/buurtnaam te zijn. Deze naam wordt o.a. weergegeven in het wedstrijdschema.

Sommige teams verzinnen een ludieke teamnaam, die bijvoorbeeld linkt naar hun outfit. Naast de officiële naam van je buurt/vereniging die de herkomst van jullie team aangeeft, kan de presentator van de race deze 'geuzennaam' gebruiken bij het verslaggeven van de Drakenbootrace. Dit is dus niet verplicht!

Contactpersoon

Dit mailadres wordt ook gebruikt voor de factuur.

Nieuwsbrief

Met het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ga je akkoord met het Algemeen Reglement Deelnemers, de annuleringskosten/voorwaarden en het Huisreglement.