Naar hoofdinhoud

Line-up

Tabitha

18:00
Festivaltent

Ze is een van de meest populaire artiesten van dit moment. En de meest gestreamde Nederlandse zangeres in 2019. Of course, Tabitha! Onze Nedrlandse urban-pop queen! En met megahits als ‘Hij is Van Mij’ en ‘Het Spijt Me Niet’ komt ze naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Wie staat er vooraan?

Van Dik Hout

20:00
Festivaltent

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden in de Nederpop. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Absolute  toprock  met poëtische teksten die als hits je hart  in schieten. Van ‘Stil in Mij’ tot ‘Zij Maakt Het Verschil’. Met een heleboel nieuwe singles en een best of album staan ze op 19 juni op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Dat wordt rocken!

Kraantje Pappie

21:00
Mainstage

‘Welkom in de feesttent!’ Als je dat hoort, weet je hoe laat het is. Tijd voor Kraantje Pappie op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Met megahits als ‘Moment’ en ‘Drup’ én zijn kneiter fijne album ‘DADDY’ transformeert hij elke feest in een kolkende zee van confetti, zweet en moshpits. Wie is die grote Kraan fan hier?

Suzan & Freek

22:00
Festivaltent

Je hebt onder een steen geleefd als je nog nooit van deze draken hebt gehoord: Suzan & Freek. Bekend geworden door fantastische covers, maar hitmachines geworden door hun eigen liedjes. Monsterhits als ‘Blauwe Dag’ en ‘Als Het Avond Is’. Op 19 juni komen ze naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Met wie kom jij de longen uit je lijf zingen?

Chef'Special

23:00
Mainstage

‘Amigo draken!’ Chef’Special komt naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! En die gaan ze plat spelen, want deze vijfkoppige liveband weet wel hoe je een grandioos feest bouwt. Waar dan ook ter wereld. Opzwepend, maar ook klein en ingetogen. Eén ding is zeker: het was feest, als de cheffies zijn geweest!

Kris Kross Amsterdam

23:45
Festivaltent

Helemaal uit je plaat? Dan moet je bij Kris Kross Amsterdam zijn! Dit DJ-trio keert clubs binnenstebuiten met een hele vette mix van de lekkerste hits van de laatste drie decennia in een elektro-jasje. Wat je kunt verwachten? Een onwijs feest met de dikste beats van gisteren en vandaag. Weken stond ‘Hij Is Van Mij’ feat Maan, Tabitha en Bizzey keihard bovenaan de hitlijsten. Check ze op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival!

Davina Michelle

19:00
Mainstage

Een hitsensatie ten top: Davina Michelle! Een fantastische zangeres die afgelopen jaren wekenlang de nummer 1 domineerde met ‘Duurt Te Lang’ en ‘Hoe Het Danst’. Een onwijs groot talent dat records brak, een Edison won en twee uitverkochte AFAS Live shows had. En op 19 juni staat ze ook op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival!