Naar hoofdinhoud

Line-up

live

De Jeugd van Tegenwoordig

Je weet niet Watskeburt?! Als je een avondje met deze mannen hebt doorgebracht! Deze absolute raplegendes nemen je tijdens Drakenpop mee op een trip die je van Spanje, Naar De Maan en weer terug brengt. Met dikke beats, rake teksten en intermegalactisch karakter. Dat is de Fo-, de Fo-, de Formule. Handen in de lucht (als je erbij bent) en de groeten aan je tante!

live

Flemming

Je danst A- a- automatisch en stilstaan dat bestaat niet als deze geboren muzikant het podium betreedt! 🕺Dus heb je 21 juni nog niks op de agenda? Ik ga jou vertellen dat het anders kan. Haal nu je ticket, sla alvast wat Paracetamollen in voor de volgende dag en laat je volledig onder Hypnose brengen. Door niemand minder dan supertalent Flemming, op Drakenpop 2024!

live

BLØF

Deze band behoeft toch eigenlijk geen introductie. Dat krijg je als je al meer dan 30 jaar alle Nederlandse poppodia, theaters en festivals Zo Stil weet te krijgen. Laten we Dansen aan het Kanaal, want op Drakenpop geeft niemand minder dan Bløf, je Alle Liefs uit Apeldoorn! 💙

live

La Fuente

Vorig jaar draaide hij heel de tent al plat. En dit jaar mag ‘ie dat dunnetjes overdoen 🎉. La Fuente komt op Drakenpop wederom ieder voetje van de vloer draaien! Deep Down Inside weet je al lang dat je hier bij moet zijn. Dus nu denk je natuurlijk nog maar één ding: ticket, I Want You! 🎶 Tututudududu.

live

Van Dik Hout

Het is zo Stil In mij, want Van Dik Hout komt naar Drakenpop! De muziek van deze Nederpop-iconen is niet weg te slaan uit ons collectieve muziekgeheugen. Pak op 21 juni je kans om schaamteloos naar je liefje te schreeuwen: Jij Maakt Het Verschil. Daar gaat het Houten Hartje vast sneller van kloppen 💗.