Naar hoofdinhoud

Line-up

Tabitha

18:00
Lexman Stage

Ze is een van de meest populaire artiesten van dit moment. En de meest gestreamde Nederlandse zangeres in 2019. Of course, Tabitha! Onze Nedrlandse urban-pop queen! En met megahits als ‘Hij is Van Mij’ en ‘Het Spijt Me Niet’ komt ze naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Wie staat er vooraan?

Kraantje Pappie

21:00
Go-Tan Stage

‘Welkom in de feesttent!’ Als je dat hoort, weet je hoe laat het is. Tijd voor Kraantje Pappie op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Met megahits als ‘Moment’ en ‘Drup’ én zijn kneiter fijne album ‘DADDY’ transformeert hij elke feest in een kolkende zee van confetti, zweet en moshpits. Wie is die grote Kraan fan hier?

Chef'Special

23:00
Go-Tan Stage

‘Amigo draken!’ Chef’Special komt naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! En die gaan ze plat spelen, want deze vijfkoppige liveband weet wel hoe je een grandioos feest bouwt. Waar dan ook ter wereld. Opzwepend, maar ook klein en ingetogen. Eén ding is zeker: het was feest, als de cheffies zijn geweest!

Kris Kross Amsterdam

23:45
Lexman Stage

Helemaal uit je plaat? Dan moet je bij Kris Kross Amsterdam zijn! Dit DJ-trio keert clubs binnenstebuiten met een hele vette mix van de lekkerste hits van de laatste drie decennia in een elektro-jasje. Wat je kunt verwachten? Een onwijs feest met de dikste beats van gisteren en vandaag. Weken stond ‘Hij Is Van Mij’ feat Maan, Tabitha en Bizzey keihard bovenaan de hitlijsten. Check ze op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival!

Suzan & Freek

19:00
Go-Tan Stage

Je hebt onder een steen geleefd als je nog nooit van deze draken hebt gehoord: Suzan & Freek. Bekend geworden door fantastische covers, maar hitmachines geworden door hun eigen liedjes. Monsterhits als ‘Blauwe Dag’ en ‘Als Het Avond Is’. Op 19 juni komen ze naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Met wie kom jij de longen uit je lijf zingen?

Son Mieux

20:00
Lexman Stage

Deze popband uit Den Haag stond in 2019 al op zaterdag op het Drakenbootpodium, ze zijn terug met nog meer altijd dansbare muziek met een verfijnde, emotionele lading. Met hun nieuwste singel "1992" is Son Mieux dit jaar goed goed begonnen. Was de vorig jaar uitgekomen ‘Luxury of Quarantine’ nog een melancholische ode aan de lockdown, met de nieuwe single kijkt het zestal terug naar de betere tijden uit hun jeugd toen ze nog met onschuldig optimisme naar de toekomst keken. Kun je wel wat positiviteit gebruiken? Met Son Mieux dans je de quarantaine lekker van je af!


Van Dik Hout

22:00
Lexman Stage

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden in de Nederpop. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Absolute  toprock  met poëtische teksten die als hits je hart  in schieten. Van ‘Stil in Mij’ tot ‘Zij Maakt Het Verschil’. Met een heleboel nieuwe singles en een best of album staan ze op 19 juni op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Dat wordt rocken!

Smartlappen Karaoke

18:30 - 20:00
Go-Tan Stage

Heb je er altijd van gedroomd op het podium van Drakenbootfestival te staan? Dit is je kans! Kom naar hartelust meezingen met de lekkerste smartlappen en de Smartlappen Karaoke Live Band. Met André Hazes, Jan Smit, Willy Alberti, Johnny Jordaan, maar ook Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kies uit een groot Hollands repertoire, en voor de teksten is ook gezorgd. Zing, lal, lach, drink en pink een traantje weg. Kor is je gastheer en Toos schenkt graag een borreltje voor je in!

Disco Snolly

20:00 - 00:00
Lexman Stage

De jaarlijkse Drakenbootparty in de grote festivaltent, dit jaar met Disco Snolly! Disco Snolly verrast met de grootste disco klassiekertjes, gemengd met wat 80’s, geserveerd met een house-sausje. Af en toe even met één been buiten het discoboekje, maar altijd swingend en héél dansbaar. Hét recept voor een energieke avond. Met wie ga jij smullen van deze disco-overload?

The Dirty Daddies

21:15 - 23:45
Go-Tan Stage

Ze zijn dirty, ze zijn flirty en de kans dat je nog nooit van ze gehoord hebt is klein: The Dirty Daddies! Zoek dekking voor 120 hits in 120 minuten, met een arsenaal aan special effects waar je u tegen zegt. So let’s get dirty, zaterdagavond 11 septemer @ Grolsch Drakenbootfestival.