Naar hoofdinhoud

Line-up

Maan

18:10 - 19:00
Plato Stage

Wow, wat gaat ze hard! Maan brak in 2016 door toen ze The voice of Holland won. Kort daarna maakte ze ‘Perfect World’ met Hardwell en later scoorde ze samen met Ronnie Flex een grote hit met ‘Blijf bij mij’. Op dit moment staat ze al weken bovenaan de hitlijsten met ‘Hij is van mij’, samen met o.a. Kris Kross Amsterdam. Geen wonder dat ze vorige week werd bekroond als 'Beste zangeres van het Jaar' bij de 100% NL Awards!

Nielson

19:00 - 20:00
Lexman Stage

Nielson is heet! Hij werd de grote winnaar van de Edisons en nam er 2 mee naar huis. Hij kreeg de 100% NL Award voor het beste Nederlandstalige album. Naast zijn muzikale succes, steelt hij ook nog eens de show in Wie is de Mol. Maar natuurlijk ken je ‘m vooral van z’n kneiter dikke hits als 'Beauty & The Brains', 'Sexy Als Ik Dans' en z’n nieuwste nummer 1-hit 'IJskoud'.

Ronnie Flex & Deuxperience

21:00 - 22:00
Lexman Stage

Eén van de populairste artiesten van nu! De jury van de Edison Awards omschrijft hem als “het artistiek imponerende, uitgesproken boegbeeld van de succesvolle, nieuwe generatie hiphopartiesten”. Met zijn band Deuxperience stond hij al op Pinkpop en Lowlands. Hij heeft een gouden formule, waarbij hip hop, dance hall en pop samen komen en je niet meer stil kán staan!

De Dijk

22:45 - 00:00
Lexman Stage

'Mag het licht uit', 'Als ze er niet is', 'Bloedend hart' en 'Ik kan het niet alleen' zijn enkele van de vele hits van De Dijk, genoemd naar de Amsterdamse Zeedijk. De goede songs, met een mix van soul, blues, rock en chanson, én hun spetterende live-concerten zijn al sinds de jaren ’80 de basis van hun succes. Nog steeds spelen ze in uitverkochte zalen!

Braderie

10:00 - 19:00
Kanaal-Noord

Kom vandaag en morgen naar de braderie aan het Kanaal Noord en ga op zoek naar de leukste spullen op het gebied van mode, beauty, lifestyle, speelgoed, tassen, woonaccessoires en nog veel meer! Je vindt de braderie aan de overkant van het festivalterrein waar je via één van de twee bruggen zo naartoe loopt.

Orpheus Theatertipi

12:30 - 17:30
Orpheus Theatertipi

In de theatertipi programmeert Theater Orpheus op zaterdag en zondag leuke cabaret- en theatershows. Hou deze site in de gaten voor het programma!

Bij welke artiest sta jij vooraan?

Tickets & munten