Naar hoofdinhoud
Team-info
  1. Home
  2. Race
  3. WaXX Award

WaXX Award

Als je dacht dat drakenbootvaren alleen om snelheid gaat, dan heb je het mis. Elk team heeft een opvallend tenue nodig. Het team met de meest unieke en creatieve en looks sleept de WaXX award in de wacht. Steelt jouw team dit jaar de show op het water?

Varen in stijl

De juryleden van WaXX kappers beoordelen de teams op originaliteit, creativiteit en uitvoering. Dus doe extra je best en dos je lekker uit. Trek de kleurrijkste kleding uit de kast en gooi je haar los. Wij zijn benieuwd naar jullie beste look!

1e prijs zaterdag & zondag

Sleep je de 1e prijs in de wacht bij de Bedrijvenrace of de race voor Buurten & Verenigingen? Dan wint het hele team een gratis make-over/knipbeurt bij WaXX Kappers aan de Kapelstraat in Apeldoorn!

Daarna kun je met je nieuwe look heerlijk dineren bij Alfred Kookt!

2e prijs zaterdag & zondag

De 2e prijs is een heerlijke picknick met je team van Central Parc - One Love!

Make-over bij WaXX kappers

Sleep je de eerste prijs in de wacht bij de Bedrijvenrace of de race voor Buurten & Verenigingen? Dan wint het hele team een gratis make-over/knipbeurt bij WaXX Kappers aan de Kapelstraat in Apeldoorn! Daarna kun je met je nieuwe look heerlijk dineren bij Alfred Kookt. Winnaars van de 2e prijs krijgen een heerlijke picknick van Central Parc - One Love

Diner bij Alfred Kookt

Sleep je de eerste prijs in de wacht bij de Bedrijvenrace of de race voor Buurten & Verenigingen? Dan wint het hele team een gratis make-over/knipbeurt bij WaXX Kappers aan de Kapelstraat in Apeldoorn! Daarna kun je met je nieuwe look heerlijk dineren bij Alfred Kookt.

Picknick van Central Park - One Love

De tweede prijs bij de WaXX Award is zowel op zaterdag als zondag een heerlijke picknick voor jouw team van Central Park - One Love.