Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Contact

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stuur ons dan een bericht! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege de voorbereidingen voor het Drakenbootfestival en de op/afbouw van het festivalterrein, zijn wij van 6 juni t/m 4 juli niet meer op kantoor bereikbaar.

Wij proberen de mailstroom tussendoor zoveel mogelijk te monitoren, maar kunnen niet garanderen dat uw mail (tijdig) gelezen/behandeld wordt.

TICKETS KWIJT?

Ben je je tickets voor het openingsconcert op 24 juni kwijt? Vul dan via onderstaande link het e-mailadres in vanwaar de bestelling destijds is gedaan. Dan worden de tickets daar opnieuw naartoe gemaild. Zie je ze niet, check dan even je spambox! Lukt het nog steeds niet, en heb je je tickets niet geannuleerd in 2020/2021? Stuur ons dan even een email. Krijg je geen tijdig bericht? Kom dan wel gewoon naar de KASSA van het concert, dan kijken we ter plekke in het systeem of je nog geldige tickets hebt. De kassa is open op 24 juni vanaf 17.00 uur.Vul hier je mailadres in vanwaar de bestelling is gedaan, dan worden de tickets opnieuw verzonden:https://www.a-tickets.nl/drakenbootfestival

TICKETS UITVERKOCHT

Er komen veel vragen of er nog tickets zijn/uitzonderingen gemaakt kunnen worden, maar helaas: alles is UITVERKOCHT. Er kunnen géén tickets meer aangemaakt/gewijzigd/geannuleerd worden in de Ticketshop. Advies: kijk op Ticketswap!

Say hello!

Naam

Bedankt voor je bericht

We nemen snel contact met je op.

VEELGESTELDE VRAGEN

Drakenbootfestival

Postadres: Klompstraat 42, 7311 CP Apeldoorn

Email: [email protected]
KvK: 08144948
BTW NR: NL8157.81.040.B01
IBAN: NL22 RABO 0120369966
BIC: RABONL2U

Powered by

Drakenbootfestival Apeldoorn wordt georganiseerd door Eric-Jan Westen, Marieke Nieuwenhuis, Martijn van Duivenboden en Hans Reekers (bestuur).

De drakenboten en pontons/drijvende steigers die gebruikt worden bij het Grolsch Drakenbootfestival in Apeldoorn zijn te huur via DragonFun. Het ticketsysteem is van A-Tickets.