Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Contact

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stuur ons dan een bericht! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege de voorbereidingen voor het Drakenbootfestival en de op/afbouw van het festivalterrein, zijn wij van 7 t/m 28 juni niet op kantoor bereikbaar. Wij proberen de mailstroom tussendoor zoveel mogelijk te monitoren, maar kunnen niet garanderen dat uw mail (tijdig) gelezen/behandeld wordt.

TICKETS KWIJT OF NIET ONTVANGEN?

Zie je de tickets niet binnenkomen in je mail? Check dan even je spambox! Ben je je tickets voor het openingsconcert kwijt? Vul dan via onderstaande link het e-mailadres in vanwaar de bestelling destijds is gedaan. Dan worden de tickets daar opnieuw naartoe gemaild. Lukt het nog steeds niet, stuur ons dan even een email. Krijg je geen tijdig bericht? Kom dan wel gewoon naar de KASSA van het concert, dan kijken we ter plekke in het systeem of je nog geldige tickets hebt. De kassa is open op vrijdag 21 juni vanaf 17.00 uur.

Vul hier je mailadres in vanwaar de bestelling is gedaan, dan worden de tickets opnieuw aan je verzonden: https://www.a-tickets.nl/drakenbootfestival

TICKETS SWAPPEN?

Wil je jouw Drakenpop ticket(s) tweedehands kopen of verkopen? Ga dan naar https://www.a-tickets.nl/ticket-swappen.

Naam

VEELGESTELDE VRAGEN

Drakenbootfestival Apeldoorn

Roggestraat 44 (ACEC)
7311 CD Apeldoorn

Email: [email protected]
KvK: 92959865
IBAN: NL84RABO 0380933160
BIC: RABONL2U

Powered by

Drakenbootfestival Apeldoorn wordt georganiseerd door Eric-Jan Westen en Marieke Nieuwenhuis.

De drakenboten en pontons/drijvende steigers die gebruikt worden bij het Grolsch Drakenbootfestival in Apeldoorn zijn te huur via DragonFun. Het ticketsysteem is van A-Tickets.