Naar hoofdinhoud
Podium Rh 1150
  1. Home
  2. Tickets

Tickets

Ik wil tickets

Bij 'Centraal Beheer Drakenboot in Concert' zie je de beste bands en artiesten! Wij doen daar koude drankjes en een warme festivalsfeer bij. Hoef jij alleen nog maar je vrienden, familie en collega’s bij elkaar te rapen en een feestje te bouwen. Oh ja, en je tickets kopen.

De tickets zijn geldig bij Centraal Beheer Drakenboot in Concert op vrijdag 24 juni 2022. Op zaterdag en zondag is het festival gratis toegankelijk.

Vragen over tickets?

Check eerst even de veelgestelde vragen, grote kans dat je hier je antwoord al kunt vinden!

TICKETS KWIJT?

Ben je je tickets voor het openingsconcert op 24 juni kwijt? Vul dan via onderstaande link het e-mailadres in vanwaar de bestelling destijds is gedaan. Dan worden de tickets daar opnieuw naartoe gemaild. Zie je ze niet, check dan even je spambox! Lukt het nog steeds niet, en heb je je tickets niet geannuleerd in 2020/2021? Stuur ons dan even een email. Krijg je geen tijdig bericht? Kom dan wel gewoon naar de KASSA van het concert, dan kijken we ter plekke in het systeem of je nog geldige tickets hebt. De kassa is open op 24 juni vanaf 17.00 uur. Vul hier je mailadres in vanwaar de bestelling is gedaan, dan worden de tickets opnieuw verzonden:https://www.a-tickets.nl/drakenbootfestival


Uitverkocht

Regular

€ 37,50 exclusief € 1,50 service/transactiekosten

Bestel je tickets nu in de voorverkoop met 5,00 euro korting! 

Uitverkocht

Kids Regular

€ 22,50 exclusief € 1,50 service/transactiekosten

Een extra voordelig voorverkoop-ticket voor kinderen t/m 14 jaar. Legitimatie aan de deur is verplicht!

Betaal met IDeal

Je betaalt de tickets veilig via iDEAL. De ticketprijs is exclusief € 1,50 service/transactiekosten. Je krijgt ze direct per email toegestuurd (inclusief btw-factuur). Print ze of laat ze op je smartphone zien bij de entree. Of nóg makkelijker: klik op de link en zet ze meteen in de Wallet op je smartphone. Goed geregeld!

Vragen?

Heb je jouw tickets niet ontvangen, ook niet in je spam-box? Of wil je meer weten over de verkoop? Neem dan even contact met ons op.