Naar hoofdinhoud
Podium Rh 1150
  1. Home
  2. Tickets

Tickets

Ik wil tickets

Heb je die line-up voor 'Centraal Beheer Drakenboot in Concert' al gezien? De beste bands en artiesten! Wij doen daar koude drankjes en een warme festivalsfeer bij. Hoef jij alleen nog maar je vrienden, familie en collega’s bij elkaar te rapen en een feestje te bouwen. Oh ja, en je tickets kopen.

De tickets zijn geldig bij Centraal Beheer Drakenboot in Concert op vrijdag 10 september 2021. Op zaterdag en zondag is het festival gratis toegankelijk.

Vragen over tickets?

Check eerst even de veelgestelde vragen, grote kans dat je hier je antwoord al kunt vinden!

UPDATE:Door de coronamaatregelen is het festival 2020 verplaatst naar 10-11-12 september 2021. Ook het programma is voor het grootste deel meeverhuisd naar de nieuwe datum.
Heb je in 2020 een ticket gekocht, en destijds niet voor een refund gekozen? Dan zijn je tickets automatisch geldig gemaakt voor de nieuwe datum in 2021. Kun je je ticket niet terugvinden? Geen paniek! Je ontvangt voor de zekerheid op 16 april 2021 per email je tickets opnieuw. Mail niet in je inbox? Check dan ook even je spambox! Had je je ticket al in je Wallet staan? Vergeet niet die dan even te updaten naar het nieuwe ticket!

Coronamaatregelen: Het is niet ondenkbaar dat we ons in september nog aan een aantal maatregelen moeten houden bij het festival. Hou de website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer info. Zie ook de veelgestelde vragen hierover.

Regular

€ 37,50 exclusief € 1,50 service/transactiekosten

Bestel je tickets nu in de voorverkoop met 5,00 euro korting! 

Kids Regular

€ 22,50 exclusief € 1,50 service/transactiekosten

Een extra voordelig voorverkoop-ticket voor kinderen t/m 14 jaar. Legitimatie aan de deur is verplicht!

Binnenkort

Deurticket

€ 42,50 exclusief € 1,50 service/transactiekosten

Indien er nog tickets beschikbaar zijn: vanaf vrijdag 10 september om 15.00 uur in verkoop.

Betaal met IDeal

Je betaalt de tickets veilig via iDEAL. De ticketprijs is exclusief € 1,50 service/transactiekosten. Je krijgt ze direct per email toegestuurd (inclusief btw-factuur). Print ze of laat ze op je smartphone zien bij de entree. Of nóg makkelijker: klik op de link en zet ze meteen in de Wallet op je smartphone. Goed geregeld!

Vragen?

Heb je jouw tickets niet ontvangen, ook niet in je spam-box? Of wil je meer weten over de verkoop? Neem dan even contact met ons op.