Naar hoofdinhoud
Drakenland-2
  1. Home
  2. Programma
  3. Drakenland

Drakenland

Kinderen vermaken zich in het sprookjesachtige Drakenland. Met spannende theater- en dansshows over Draak, de mascotte van het Drakenbootfestival. En er zijn allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Zo zijn er natuurlijk springkussens, je kunt marshmallows roosteren en er zijn foodtrucks met heel veel lekkers speciaal voor kinderen. Ontmoet na de shows Draak en de bewoners van Drakenland live en ga met ze op de foto. Alle shows en activiteiten in het Drakenland zijn helemaal gratis!

Welkom in het land van Draak!

Het Drakenland is een sprookjesachtige wereld met allerlei gave shows en leuke activiteiten voor jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen.


Welkom in Drakenland!

Tim Koldenhof Events organiseert op zaterdag en zondag allemaal toffe activiteiten voor kinderen. Alle activiteiten in Drakenland zijn geheel gratis. Tot binnenkort in Drakenland!

Draak! de show

Doorlopen, elk heel uur (podium 1)

Ontmoet de bewoners van Drakenland: Sam, Draak én de tovenaar! Het belooft een spannend avontuur te worden...


Doorlopend programma:

Marshmallows

Krijg jij ook zo veel trek van al die activiteiten? Haast je dan naar het kampvuur, en rooster een lekkere marshmallow boven het vuur!

Ontmoet de draak!

Dit weekend lopen de bewoners van Drakenland rond, en jij kan ze ontmoeten! Vergeet niet om even langs Draak te gaan: hij wil dolgraag met jou op de foto!

Schminken
Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe de bewoners van Drakenland zich voelen? Laat je schminken en kruip in de huid van onze bewoners!