Naar hoofdinhoud
Drakenland-2
  1. Home
  2. Programma
  3. Drakenland

Drakenland

Kinderen vermaken zich in het sprookjesachtige Drakenland. Met spannende theater- en dansshows over Draak, de mascotte van het Drakenbootfestival. En er zijn allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Zo zijn er natuurlijk springkussens, je kunt marshmallows roosteren en er zijn foodtrucks met heel veel lekkers speciaal voor kinderen. Ontmoet na de shows Draak en de bewoners van Drakenland live en ga met ze op de foto. Alle shows en activiteiten in het Drakenland zijn helemaal gratis!

Welkom in het land van Draak!

Het Drakenland is een sprookjesachtige wereld met allerlei gave shows en leuke activiteiten voor jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen.


Welkom in Drakenland!

Tim Koldenhof Events organiseert op zaterdag en zondag allemaal toffe activiteiten voor kinderen. Alle activiteiten in Drakenland zijn geheel gratis. Tot binnenkort in Drakenland!

Draak! de show Doorlopend, elk heel uur (podium 1)

Een nieuwe spannende show met Draak en Sam!

Sam gaat op zoek in Drakenland naar haar vriendje draak maar komt een boze tovenaar tegen die de koning van Drakenland wil worden en iedereen het zwijgen wil opleggen. Lukt het haar om de tovenaar te stoppen?

Flip en Fiet op het Royale bal Doorlopend, elk half uur (podium 2)

Flip en Fiet zijn terug in drakenland, deze knotsgekke prins en prinses gaan samen met alle kinderen van Drakenland de leukste dansen leren zodat ze klaar zijn voor het grote bal.

Maak je eigen drakenei!

In drakenland ook dit jaar weer veel vertier, maak je eigen drakenei!

Marshmellows roosteren

Krijg jij ook zo veel trek van al die activiteiten? Haast je dan naar het kampvuur, en rooster een lekkere marshmallow boven het vuur!

Ga op de foto met Draak en zijn vrienden!

Dit weekend lopen de bewoners van Drakenland rond, en jij kan ze ontmoeten! Vergeet niet om even langs Draak te gaan: hij wil dolgraag met jou op de foto! En nog leuker, je kan de foto meenemen naar huis!

Dans met met Joji School of Arts

Op zaterdag en zondagmiddag zijn er demonstraties van Joji School of Arts