Naar hoofdinhoud
Drakenland-2
  1. Home
  2. Programma
  3. Drakenland

Drakenland

Kinderen vermaken zich in het sprookjesachtige Drakenland. Met spannende theater- en dansshows over Draak, de mascotte van het Drakenbootfestival. En er zijn allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Zo zijn er natuurlijk springkussens, je kunt marshmallows roosteren en er zijn foodtrucks met heel veel lekkers speciaal voor kinderen. Ontmoet na de shows Draak en de bewoners van Drakenland live en ga met ze op de foto. Alle shows en activiteiten in het Drakenland zijn helemaal gratis!

Welkom in het land van Draak!

Het Drakenland is een sprookjesachtige wereld met allerlei gave shows en leuke activiteiten voor jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen!

DRAAK de show!
Doorlopend van 11:00 t/m 19:00 uur elk uur een voorstelling

In deze spannende familievoorstelling is DRAAK na twee jaar terug van weggeweest. Samen met zijn vriendin Sam beleeft hij een spannend avontuur vol meeslepende muziek en interactie. Een voorstelling voor jong en oud!

Het royale prinsen en prinsessenbal
Doorlopend van 11:00 t/m 19:00 uur elk uur een voorstelling

In deze energieke voorstelling worden alle kinderen uitgenodigd voor het royale drakenland bal waar een heuse prins en prinses ze alle etiquette bijbrengt die bij het drakenland bal horen.

Workshops dans & danspresentaties
Doorlopend van 12:00 t/m 16:00 uur

Iedereen wordt uitgenodigd op het podium en mag meedoen. Van breakdance tot pop-showdance, er zijn diverse workshops.

De drakengroeve

Dankzij Exittoys is er deze editie is Drakenland ook een heuze opgravingslocatie te vinden. In de verschillende zandbakken kunnen kinderen speciale drakeneieren opgraven. Zoek goed! Wie weet zit er nog iets héél moois tussen.

Drakenei schilderen

Heb jij jouw ei gevonden? Goed nieuws, dan kun je hem beschilderen. Hoe zou jouw drakenei eruitzien? Groen, rood, of toch met blauwe stippen? Alle kinderen kunnen in Drakenland hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste Drakeneieren beschilderen.

Marshmallows

Ook zoetekauwen kunnen aan hun trekken komen in Drakenland. Jong en oud kan marshmallows komen roosteren boven een groot vuur om ze vervolgens heerlijk op te kunnen smikkelen.