Naar hoofdinhoud
Drakenland-2
  1. Home
  2. Programma
  3. Drakenland

Drakenland

Kinderen vermaken zich in het sprookjesachtige Drakenland. Met spannende theater- en dansshows over Draak, de mascotte van het Drakenbootfestival. En er zijn allemaal leuke activiteiten voor de kinderen. Zo zijn er natuurlijk springkussens, je kunt marshmallows roosteren en er zijn foodtrucks met heel veel lekkers speciaal voor kinderen. Ontmoet na de shows Draak en de bewoners van Drakenland live en ga met ze op de foto. Alle shows en activiteiten in het Drakenland zijn helemaal gratis!

Welkom in het land van Draak!

Het Drakenland is een sprookjesachtige wereld met allerlei gave shows en leuke activiteiten voor jonge kinderen, maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen.


Welkom in Drakenland!

Tim Koldenhof Events organiseert op zaterdag 17, en zondag 18 juni 2023 toffe activiteiten voor kinderen. Dans mee met Flip en Fiet, ontdek heel Drakenland door mee te doen aan de speurtocht én ontmoet de enige echte Draak! Alle activiteiten in Drakenland zijn geheel gratis. Tot binnenkort in Drakenland!

Draak! de show

Doorlopen, elk heel uur (podium 1)

Ontmoet de bewoners van Drakenland: Sam, Draak én de tovenaar! Het belooft een spannend avontuur te worden...

Dans mee met Flip en Fiet!

Doorlopend, elk half uur (podium 2)

In deze doldwaze dansshow mag jij mee dansen met Flip en Fiet. Ga lekker los op de muziek en show jouw beste moves!


Doorlopend programma:

Speurtocht

Zijn jullie klaar om op een spannende schattenjacht te gaan? Overal in het magische Drakenland liggen verborgen schatten te wachten om ontdekt te worden. Maar pas op, want deze schatten zijn heel goed verstopt!

Touwtrekken

Heb jij de kracht van een draak in je? Er wacht een spannende wedstrijd op je! Ga de strijd aan en laat zien wie het allersterkste van heel Drakenland is!

Marshmallows

Krijg jij ook zo veel trek van al die activiteiten? Haast je dan naar het kampvuur, en rooster een lekkere marshmallow boven het vuur!

Ontmoet de draak!

Dit weekend lopen de bewoners van Drakenland rond, en jij kan ze ontmoeten! Vergeet niet om even langs Draak te gaan: hij wil dolgraag met jou op de foto!

Ontwerp jouw eigen Drakenei!

Heb jij ooit een drakenei gezien? Deze zijn heel lastig te vinden... Daarom gaan wij er zelf één maken! Het is jouw taak om het meest bijzondere drakenei te knutselen. Breng jouw draak tot leven: is jouw draak stoer, lief, groot of klein? Zet al jouw creativiteit in om het meest magische drakenei ooit te knutselen.

Schminken
Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe de bewoners van Drakenland zich voelen? Laat je schminken en kruip in de huid van onze bewoners!