Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Bedrijven - teaminfo en bestellingen

Bedrijven - teaminfo en bestellingen

Teaminfo en Bestellingen

Page 1

Met dit formulier kun je de belangrijkste informatie over jullie deelname aan ons doorgeven en eventueel alvast een aantal bestellingen plaatsen. 

Graag voor 16 mei invullen!

KLASSEMENT

Doet jullie team mee in de Mix klasse of Open klasse? In de Mix klasse moeten er minimaal 8 vrouwelijke peddelaars meevaren. Bij de open klasse maakt het niet uit hoe de verdeling man/vrouw in de boot is. Vaar je mee in de Mix klasse? Dan liggen er voor jullie team polsbandjes klaar bij de Infobalie bij de entree, waar je je team 's ochtends moet melden voor de eerste race. Bij elke race checkt de stuurman of er inderdaad 8 vrouwelijke peddelaars zijn.

Klassement

BESTELLINGEN

Met dit formulier kun je tot 16 mei bestellingen plaatsen voor vrijdag 24 en/of zaterdag 25 juni.

Munten op rekening

Tijdens het festival kun je munten voor je team kopen bij de muntautomaten (Pin) of kassa (contant). Ook is het mogelijk om bij de kassa munten op rekening te bestellen. Je ontvangt dan na het festival een factuur voor de bestelde munten. Munten op rekening bestellen kan door maximaal 2 personen van jullie bedrijf, die van tevoren bij ons zijn aangemeld. Zij dienen zich bij het bestellen te legitimeren aan de kassamedewerker en een formulier in te vullen en te ondertekenen. Bestelde munten kunnen vanwege de fraudegevoeligheid niet meer worden geretourneerd.

INFO PRESENTATOR

Met dit formulier kun je tot 16 juni informatie over jullie team/bedrijf doorgeven voor de omroeper van de Drakenbootrace.

Gelukt!

Bedankt voor je bestelling en informatie. Deze is goed bij ons binnengekomen en wordt zo snel mogelijk verwerkt.