Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Inschrijven Remeha Drakenboot Bedrijvenrace 2024

Inschrijven Remeha Drakenboot Bedrijvenrace 2024

INSCHRIJVEN VOOR ZONDAG OF DE RESERVELIJST VOOR ZATERDAG


UPDATE 28/11:

WOW, dat ging snel! De bedrijvenrace op zaterdag en zondag zit al helemaal VOL! Wil je op de reservelijst genoteerd worden, zodat we je kunnen informeren als er onverhoopte een team uitvalt, vul dan snel het onderstaande formulier in.

_____________________________________________________________________________________________________

Hé krachtpatser. Durf jij de strijd aan? Schrijf je dan nu in voor de Remeha Drakenboot Bedrijvenrace op zaterdag 22 juni 2024, door onderstaand formulier in te vullen. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Brochure

Wil je meer informatie over de verschillende deelname- en sponsorpakketten en de prijzen? Stuur ons dan een bericht met je gegevens, dan sturen we je de brochure per mail toe!

Is je team compleet?

De inschrijving van een team is niet vrijblijvend, wij rekenen op jullie komst en moeten andere teams afhouden zodra de race vol zit. In geval van annuleren worden dan ook annuleringskosten in rekening gebracht. Weet daarom zeker dat je team compleet is of komt, als je je team inschrijft. Lees ook even het deelname/inschrijfreglement!


Ja, wij willen graag meedoen aan de Remeha Drakenboot Bedrijvenrace! * Noteer ons op de reservelijst!

Bevestiging 

N.B. Verzeker je ervan dat je jouw team compleet krijgt, voordat je dit inschrijfformulier invult! Met het inschrijven van je team verbind je je aan het Algemeen Reglement Deelnemers & Huisreglement. Dat houdt ook in dat áls je je team wilt terugtrekken, er annuleringskosten verschuldigd zijn. Tot 1 mei is dat 50% van het inschrijfbedrag, tenthuur, eventueel sponsorbedrag etc. Na 1 mei is annuleren en (gedeeltelijke) restitutie niet meer mogelijk.

In de Open klasse maakt de verdeling van het aantal mannen/vrouwen niet uit. In de Mix klasse moeten er elke race minimaal 8 vrouwelijke peddelaars meevaren.

Op welke dag willen jullie meedoen aan de Bedrijvenrace?  

Op zaterdag zijn er circa 60 plekken bij de Bedrijvenrace, die zitten inmiddels vol. Sponsoren van vorig jaar kregen voorrang op de inschrijving. Vanwege de enorme belangstelling zijn er op zondag ook circa 10-15 plekken voor bedrijven bij de Drakenbootrace, aanvullend op de race voor buurten en verenigingen. Je kunt je nu nog inschrijven voor de Bedrijvenrace op zondag. Als je zaterdag aanvinkt, kom je op de reservelijst voor de zaterdag te staan, mocht er plek vrijkomen dan laten we het weten.

Zou je een 2e team willen inschrijven voor de Bedrijvenrace? Geef dat dan hier alvast aan. Op 1 februari kijken we of er nog plekken vrij zijn en 2e teams toegelaten kunnen worden.

Contactpersoon
Als wij een betalingskenmerk dienen te vermelden of wanneer uw factuuradres afwijkt van het postadres, kunt u dat hier aangeven.
De mogelijkheden om jouw bedrijf tijdens het Drakenbootfestival te promoten zijn enorm. Kies bijvoorbeeld voor; je eigen tent, extra exposure en naamgeving of adverteren.
Wij doen mee aan de Drakenboot Bedrijvenrace 
Wij breiden onze deelname uit (optioneel) met promotiepakket(ten)
Commercial LED-schermen: 3 dagen op hele terrein
Type tent (zolang de voorraad strekt)
Tent upgrade
Wij gebruiken onze tent op

Zie de brochure voor de ticketprijzen + staffelkorting

In 2024 werken we weer met de bekende consumptiemunten. De muntprijs wordt in 2024 vastgesteld.

Upload hier alvast jullie actuele logo, bij voorkeur als vector-bestand.

Nieuwsbrief

Controleer goed of je het formulier juist hebt ingevuld. Op deze inschrijving zijn het Algemeen Reglement Deelnemers, incl. de voorwaarden en kosten bij annulering, en het Huisreglement van toepassing.