Naar hoofdinhoud
 1. Home
 2. Crew
 3. Crew - Maatschappelijke stage (MAS)

Crew - Maatschappelijke stage (MAS)

Bij het Drakenbootfestival zijn elke dag 15 plaatsen beschikbaar voor maatschappelijk stagiairs. Je moet voor je MAS 30 uren stage doen en wij vinden het het fijnst als je deze allemaal bij het Drakenbootfestival doet. Leerlingen die de volle 30 uren stage opgeven, hebben daarom voorrang op leerlingen die nog maar voor enkele uurtjes een stageplek zoeken.

Eerst aanmelden in de MAS-app

Via de mas-app van 'Apeldoorn Pakt Aan!' meld je je eerst aan voor jouw stage. Je komt er via deze link: http://mas-apeldoorn.nl/admin/login/Als het goed is heb je hier op school uitleg/informatie over gekregen en een log-in code. Nadat school en wij die in het systeem van Apeldoorn Pakt Aan hebben goedgekeurd, kun je je via het onderstaande formulier aanmelden bij het Drakenbootfestival.

Formulier

Om je bij het Drakenbootfestival aan te melden, vul je het onderstaande inschrijfformulier in. Wij nemen jouw inschrijving in behandeling en gaan dan het rooster maken. Je ontvangt dan binnen een paar weken per email het concept-rooster.

Rooster en stage-info

Ongeveer 2 of 3 weken voor het festival is het definitieve rooster klaar, die ontvang je dan samen met verdere informatie over je stage per email. Hou je email dus goed in de gaten!

Voorwaarden stage

 1. Geef voldoende dagen op, zodat je aan 30 uren komt (dus minimaal 4 hele dagen opgeven)
 2. Weet ZEKER dat je kunt op de dagen die je opgeeft
 3. Bij voorkeur HELE dagen opgeven (9.00-17.00)
 4. Bij uitzondering kun je halve dagen komen helpen, maar dat kan ALLEEN van 13.00-18.00 uur, later starten is niet mogelijk!
 5. Graag alle dagen aanvinken waarop je kunt, wij kiezen dan de data waar nog plek is voor jou
 6. Overleg EERST thuis en op school of je tijdens de op/afbouwdagen kunt helpen
 7. Wijzigingen kun je tot uiterlijk 1 mei doorgeven. Later uren/dagen wijzigen is NIET meer mogelijk.

Aantal uren/leeftijd

Let op: het aantal uren dat je mag werken is afhankelijk van je leeftijd, zie het schema hieronder, hou hier rekening mee met het opgeven van je dagen/tijden bij je aanmelding!

 • 13/14 jaar: max. 7 uur per dag, tot uiterlijk 19.00 uur en niet op zondag
 • 15 jaar: max. 8 uur per dag, tot uiterlijk 19.00 uur en op zaterdag óf zondag
 • 16/17 jaar: max. 9 uur per dag, tot uiterlijk 23.00 uur en op zaterdag én zondag

Aanmelden

Je kunt je, zolang er plek is, tot uiterlijk 1 mei aanmelden, via onderstaand formulier. Wijzigingen moeten ook voor 1 juni worden doorgegeven, dat kan per email. Na 1 mei is wijzigen van dagen en tijden helaas niet meer mogelijk. Denk dus goed na en overleg eerst thuis en op school over het opgeven van dagen en tijden!