Naar hoofdinhoud
Podium Rh 1150
  1. Home
  2. Tickets & munten

Tickets & munten

Ik wil tickets

Heb je die line-up voor Drakenboot in Concert al gezien? De beste bands en artiesten! Wij doen daar koude drankjes en een warme festivalsfeer bij. Hoef jij alleen nog maar je vrienden, familie en collega’s bij elkaar te rapen en een feestje te bouwen. Oh ja, en je tickets kopen.

Regular

€ 32,50 incl. € 1,50 servicekosten

Bestel je tickets op tijd en krijg 5,- euro korting op de deurprijs! 

Kids

€ 15,00 incl. € 1,50 servicekosten

Leuk als kinderen ook komen genieten van het concert! Vroegboekers kunnen voor kinderen t/m 14 jaar een extra voordelig ticket bestellen. Legitimatie aan de deur is verplicht! Er zijn max. 300 kids-tickets beschikbaar. 

Uitverkocht

Lucky Bird

€ 27,50 incl. € 1,50 servicekosten

De eerste 500 tickets scoor je voor een 'Lucky Bird' prijs, met 10,- euro korting!

Uitverkocht

Early Bird

€ 29,50 incl. € 1,50 servicekosten

Er zijn 2.000 tickets met 8,- euro korting op de deurprijs. Scoor ze snel!

Betaal met IDeal

Je betaalt de tickets veilig via iDEAL. Alle kosten zitten al in de prijs (inclusief € 1,50 servicekosten). Je krijgt ze direct per e-mail toegestuurd (inclusief btw-factuur). Print ze of laat ze op je smartphone zien bij de entree. Goed geregeld!

Ik wil munten

Ook wij werken met de bekende consumptiemunten. En om het voor jou nog makkelijker te maken, kun je ze nu al bestellen. Je krijgt dan een barcode in je mailbox. Daarmee laat je de munten uit de automaat op het festivalterrein rollen. Je kan je munten al weken vóór het festival bestellen, maar ook tijdens. Scheelt weer wachten, zodat je snel een drankje kan bestellen bij de bar!

Munten bestellen

Totaal €0,00

Vragen?

Heb je jouw tickets niet ontvangen? Is je muntenbarcode kwijt? Of wil je meer weten over de verkoop? Neem dan even contact met ons op.