Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Prijzen winnaars

Prijzen winnaars

Ready, set, go! De teams die als snelst over de finish komen slepen de tofste prijzen in de wacht. In 2019 gingen de winnaars naar huis met:

WaXX Award

Niet alleen de snelste teams winnen prijzen! Een jury van WaXX kappers beoordeelt de teams op hun looks, originaliteit, creativiteit en uitvoering. Veel teams zullen dus extra hun best doen om er leuk en bijzonder uit te zien. Geweldig om te zien! Elke dag worden er twee teams bekroond met de WaXX Award.

Krazy Kangaroo

Kom jumpen in één van de grootste trampolineparken van Nederland (2.700m2). Voor jong en oud, individueel of met een groep, voor iedereen een complete en unieke ervaring!

Met tal van area’s zoals: Freejump Area • Dodgeball Area • Sports Area • Foam Pit • BigAirBag • High Performance Trampolines • Ninja Parcours •

Valo Jump• Interactive Jump & Free Run Parcours

Grolsch 17 kratjes beugelflesjes

Binnenkort iets te vieren? Grolsch geeft 17 kratjes beugelflesjes Grolsch weg! Leuk als je binnenkort iets te vieren hebt met je bedrijf, buurt of vereniging.

Grote schaal borrelballen van Ballen Harry

De overwinning vieren jullie heerlijk met 80 borrelballen van Ballen Harry!

Tante Joke Karaoke Band tickets - Gigant Apeldoorn

Van meeschreeuwhits en liefdesduetten, tot muziek om op te dansen; de Tante Joke Karaoke Band en DJ's zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en wees voor even de leadzanger van je eigen band. De gigant biedt het hele team een super avond uit.

Bioscoopbon Vue Apeldoorn

Toegangskaarten voor een gezellig avondje bioscoop met het hele team, bij Vue Apeldoorn!

Clinic Golf & Businessclub de Scherpenbergh

Met je hele team naar Golf & Businessclub de Scherpenbergh. Jullie worden ontvangen met met koffie of thee.

Lasergame the next generation - Pitch & Putt Bussloo

Met je team speel je deze spectaculaire lasergame in 400 m2 ondergrondse containers, en een doolhof. Naast het gevecht tussen de teams onderling, moet je ook strijden tegen de elementen. Er komen lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en meer.

Theater en Congres Orpheus

Een avond uit! Samen met het gehele team naar een musical voorstelling.

Grolsch vust bier + tapbuffet

Binnenkort iets te vieren? Dan komt de Grolsch vrachtwagen een tapbuffet met 1 vust Grolsch bier bij jullie bezorgen. Na het feest haalt Grolsch het lege vust en buffet natuurlijk ook weer netjes op!