Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Prijzen winnaars

Prijzen winnaars

Ready, set, go! De teams die als snelst over de finish komen slepen de tofste prijzen in de wacht.

WaXX Award

Niet alleen de snelste teams winnen prijzen! Een jury van WaXX kappers beoordeelt de teams op hun looks, originaliteit, creativiteit en uitvoering. Veel teams zullen dus extra hun best doen om er leuk en bijzonder uit te zien. Geweldig om te zien! Elke dag worden er twee teams bekroond met de WaXX Award.

Krazy Kangaroo

Kom jumpen in één van de grootste trampolineparken van Nederland (2.700m2). Voor jong en oud, individueel of met een groep, voor iedereen een complete en unieke ervaring!

Met tal van area’s zoals: Freejump Area • Dodgeball Area • Sports Area • Foam Pit • BigAirBag • High Performance Trampolines • Ninja Parcours •

Valo Jump• Interactive Jump & Free Run Parcours

ZERO55 Apeldoorn

1 uur Glowbowling + een spel Lasergamen. Niet gewonnen? Kijk op zero55.nl voor karten, lasergamen, bowlen, virtual reality, escapes en games!

Klimbos Garderen

Een overwinning moet natuurlijk gevierd worden! Daarom schenkt Klimbos Garderen vrijkaarten voor het winnende team zodat de overwinning met het hele team gevierd kan worden tijdens een leuk dagje uit.

Grote schaal borrelballen van Ballen Harry

De overwinning vieren jullie heerlijk met 80 borrelballen van Ballen Harry!

Bioscoopbon Vue Apeldoorn

Toegangskaarten voor een gezellig avondje bioscoop met het hele team, bij Vue Apeldoorn!

Clinic Golf & Businessclub de Scherpenbergh

Met je hele team naar Golf & Businessclub de Scherpenbergh. Jullie worden ontvangen met met koffie of thee. Daarna een 2,5 uur durende golfclinic en een drankje na afloop.

Lasergame the next generation - Pitch & Putt Bussloo

Met je team speel je deze spectaculaire lasergame in 400 m2 ondergrondse containers, en een doolhof. Naast het gevecht tussen de teams onderling, moet je ook strijden tegen de elementen. Er komen lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en meer.

Theater en Congres Orpheus

Een avond uit! Samen met het gehele team naar Annie de musical.
Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu.
Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit.