Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Race
  3. Prijzen winnaars

Prijzen winnaars

Ready, set, go! De teams die als snelst over de finish komen slepen de tofste prijzen in de wacht. Deze prijzen zijn er allemaal te winnen!

WaXX Award

Niet alleen de snelste teams winnen prijzen! Een jury van WaXX kappers beoordeelt de teams op hun looks, originaliteit, creativiteit en uitvoering. Veel teams zullen dus extra hun best doen om er leuk en bijzonder uit te zien. Geweldig om te zien! Elke dag worden er twee teams bekroond met de WaXX Award. Wat staat daarbij op het spel? Een knipbeurt/make-over door WaXX Kappers, dining met je team bij Alfred Kookt, en een compleet verzorgde picknick(mand) van Central Park.

Paleis het Loo, mooier dan ooit!

Paleis Het Loo is sinds april weer open voor bezoekers en mooier dan ooit. Het paleis is duurzaam gerenoveerd, de interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken heringericht. Kom het bewonderen met je team!

17x State of Art Racing bag

State of Art Store Apeldoorn geeft 17 Racing Bags weg aan een winnend team! Deze gave tassen zijn geïnspireerd door drie iconische Porsches uit de State of Art Classic Porsche Collection.

Jazzfestival Generations - Theater en Congres Orpheus

Een avond uit! Met het hele team naar Jazzfestival Generations in Orpheus!

De vierde editie van Generations gaat plaatsvinden op zaterdag 17 september 2022. Op vijf podia in Orpheus geniet publiek van de beste live muziek, pure jazz, maar ook uitstapjes naar funk, soul en pop!

Alle generaties zijn vertegenwoordigd in zowel publiek als op de vijf podia. Van gevestigde jazzhelden tot aanstormend talent, nationaal én internationaal.

Deze vierde editie wordt éxtra feestelijk en éxtra zomers met veel Spaanse, Braziliaanse en Portugese klanken.

Lasergame the next generation - Pitch & Putt Bussloo

Met je team speel je deze spectaculaire lasergame in 400 m2 ondergrondse containers, en een doolhof. Naast het gevecht tussen de teams onderling, moet je ook strijden tegen de elementen. Er komen lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en meer.

Glowbowlen en lasergamen bij ZERO55 Apeldoorn

1 uur Glowbowling + een spel Lasergamen. Niet gewonnen? Kijk op zero55.nl voor karten, lasergamen, bowlen, virtual reality, escapes en games!

Clinic Golf & Businessclub de Scherpenbergh

Met je hele team naar Golf & Businessclub de Scherpenbergh. Jullie worden ontvangen met met koffie of thee.

Grolsch hoodies

Met deze coole Grolsch-hoodies zit je er warmpjes bij. Grolsch heeft er 17 klaarliggen voor één van de winnende teams!

Grote schaal borrelballen van Ballen Harry

De overwinning vieren jullie heerlijk met 80 borrelballen van Ballen Harry!

Bioscoopbonnen van Vue Apeldoorn

Toegangskaarten voor een gezellig avondje bioscoop met het hele team, bij Vue Apeldoorn!

Zer00's Heroes - Gigant Apeldoorn

Op 12 november met je hele team naar Gigant: Zer00’s Heroes brengt de grootste hits uit de jaren ’00 terug naar de dansvloer!

Grolsch : vust bier

Grolsch biedt je team een vast bier aan voor een gezellig buurt- of personeelsfeest. Je hebt er geen omkijken naar, de vrachtwagen van Grolsch bezorgt hem compleet met tapbuffet, en haalt het na het feest ook allemaal weer bij je op!