Naar hoofdinhoud
Image5
  1. Home
  2. Programma
  3. Activiteiten Goed Doel

Activiteiten Goed Doel


Het goede doel dat het Drakenbootfestival dit jaar steunt is Stichting Buitenruimte Gelre IC.

Bij het Drakenbootfestival organiseren zij allemaal leuke activiteiten, waaronder een ‘Drakenbeddenrace’ waar je met je team aan mee kunt doen. Daarnaast is er een wedkantoor waar je kunt inzetten op welk team de Drakenbootrace gaat winnen. Daar kun je ook nog eens mooie prijzen mee winnen!

Aanmelden voor de DrakenBeddenrace
Een overzicht van alle activiteiten van de Stichting Buitenruimte Gelre IC tijdens het Drakenbootfestival vind je hier: https://www.buitenruimtegelre.nl/drakenbootfestival

Daar lees je ook hoe je je alvast kunt aanmelden voor de Drakenbeddenrace!

Opbrengst naar serre en daktuin bij IC Gelre Ziekenhuis
De opbrengst van deze activiteiten bij het Drakenbootfestival gaat naar Stichting Buitenruimte IC. Deze stichting realiseert in samenwerking met de Apeldoornse serviceclubs een serre en een daktuin naast de IC van Gelre ziekenhuizen. Deze buitenruimte draagt bij aan het herstel van IC-patiënten en maakt het mogelijk dat IC-patiënten en hun familie tijdens een langdurige IC-opname af en toe naar buiten kunnen om een rustmoment te kunnen beleven in moeilijke tijden. Kijk voor meer informatie over dit mooie Apeldoornse project op www.buitenruimtegelre.nl.