Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Info
  3. Corona informatie

Corona informatie

Editie 2021 afgelast
Tijdens de persconferentie op 13 augustus werd bekendgemaakt dat evenementen zónder vaste zitplaats tot minstens half september alleen voor maximaal 750 personen georganiseerd mogen worden. Dat betekent dat het Drakenbootfestival, met meer dan 10.000 bezoekers per dag, ook dit jaar helaas niet door kan gaan. We hadden te gekke plannen, geweldige artiesten en bomvolle drakenboten. Want lange tijd hadden we een mooie festivalzomer in het vooruitzicht. Wij zijn dan ook onverminderd doorgegaan met de organisatie, net als onze vele partners/leveranciers. We hadden met zijn allen zo graag weer een mooi festival voor jullie neergezet, want wat kijkt iedereen daar enorm naar uit! Iedereen bedankt voor al het vertrouwen en enthousiasme, dat geeft ons weer alle energie om door te gaan met een nieuwe editie in 2022!

Nieuwe datum: 24-25-26 juni 2022
Net als de vorige keer schuiven we alles zoveel mogelijk door naar de nieuwe datum: 24-25-26 juni 2022. Zet hem alvast in je agenda! Hieronder lees je wat dat betekent voor jou, als je tickets hebt gekocht, of als je met je team zou meedoen aan de Drakenbootrace.

Voor nu: stay safe en we zien je graag in juni!

Team Drakenbootfestival


TICKETS

Alle tickets worden automatisch geldig gemaakt voor de nieuwe datum in 2022. Heb je nog kaartjes van 2020 of heb je in 2021 tickets gekocht? Bewaar ze goed, deze blijven gewoon geldig! Eventueel kun je ook je ticket(s) annuleren en een refund aanvragen. Alle ticketkopers hebben op 15 september een mail met persoonlijke code ontvangen. Daarmee kan tot 1 oktober 2021 een keus gemaakt worden uit de opties voor je ticket(s): bewaren, doneren of annuleren. Maak je geen keus voor 1 oktober, dan is je ticket automatisch geldig voor 24 juni 2022. Let op: de kaarten zijn bijna uitverkocht, de kans is groot dat er volgend jaar geen tickets meer beschikbaar zijn. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Natuurlijk proberen we net als de vorige keer weer om de line-up mee te schuiven naar de nieuwe datum. Maar daarvoor moeten we weer opnieuw met de boekers van de bands om tafel, dus dat heeft even tijd nodig. Hou onze social media in de gaten voor de updates!

TEAMS DRAKENBOOTRACE

Heb je je ingeschreven met een team voor de Drakenbootrace? Jullie plek schuiven we gewoon weer mee naar de nieuwe datum in juni 2022. Wel zo lekker, want de race zat al helemaal vol. Als in juni dan eindelijk het startschot klinkt, is jouw team er in elk geval bij! Wil je je deelname liever annuleren? Dat kan natuurlijk ook. Geef dat dan uiterlijk 1 oktober bij ons aan, dan kan dat kosteloos. Na 1 oktober worden eventueel vrijgekomen plekken voor 2022 vrijgegeven voor andere teams.

Geen mail ontvangen? Check dan ook je spambox even en zet Drakenbootfestival in je contactenlijst, zodat je onze updates niet mist!