Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Info
  3. Corona informatie

Corona informatie


CORONAMAATREGELEN

De overheid heeft aangegeven per 25 februari 2022 nagenoeg alle regels los te laten en de samenleving open te houden. Vanaf dan is voor evenementen buiten - zoals bij het Drakenbootfstival - zelfs geen coronatoegangs/testbewijs meer nodig!

De verplichting om slechts mensen toe te laten als ze negatief getest zijn op het coronavirus (1G), gaat alleen gelden voor plekken binnen met meer dan 500 man publiek. Buitenlocaties zijn uitgezonderd van de verplichte test. Daardoor zijn evenementen buiten dan vrij toegankelijk.

Dat betekent dat we 24-25-26 juni eindelijk echt de 16e editie van het Drakenbootfestival kunnen gaan vieren!


TICKETS

Heb je in 2020/2021 geen refund aangevraagd? Dan is je ticket automatisch geldig gemaakt voor de nieuwe datum: vrijdag 24 juni 2022. Alle ticketkopers hebben op 14 december 2021 een nieuwe versie van hun ticket per mail toegestuurd gekregen. Heb je die gemist? Geen paniek, ook je ticket van 2020/2021 is nog gewoon geldig. Het maakt niet uit welke versie je meeneemt naar het concert, op elk van je tickets staat dezelfde persoonlijke barcode. Zo heb je je entreebewijs voor deze grandioze avond mooi alvast in the pocket. Best fijn, want inmiddels is ruim 90% van de tickets al verkocht!

Niet vergeten: wallet vernieuwen!
Had je je ticket al in de Wallet op je telefoon gezet? Omdat de datum daarvan al achter de rug is, is die niet meer actief. In de mail van 14 december 2021 vind je een link om je vernieuwde ticket in je Wallet te bewaren.

Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

TEAMS DRAKENBOOTRACE

Heb je je ingeschreven met een team voor de Drakenbootrace? Ook dan is je plek gewoon doorgeschoven naar de nieuwe datum in juni 2022. Wel zo lekker, want de race zat al helemaal vol. Als in juni dan eindelijk het startschot klinkt, is jouw team er in elk geval bij! Wil je je deelname liever annuleren? Dat kan natuurlijk ook. Geef dat dan uiterlijk 1 oktober bij ons aan, dan kan dat kosteloos. Na 1 oktober worden eventueel vrijgekomen plekken voor 2022 vrijgegeven voor andere teams.

Geen mail ontvangen? Check dan ook je spambox even en zet Drakenbootfestival in je contactenlijst, zodat je onze updates niet mist!