Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Info
  3. Corona informatie

Corona informatie

Welke corona maatregelen zijn er bij het Drakenbootfestival?

De versoepelingen die vanaf 1 juli waren ingegaan, zijn tijdelijk teruggedraaid. Tot 14 augustus mogen evenementen alleen doorgaan als er vaste zitplaatsen zijn. De overheid is momenteel druk bezig om alle ervaringen van de afgelopen periode te evalueren en kijkt hoe het toegangstesten later deze zomer wel weer op een goede manier ingezet kan worden en hoe evenementen wel weer zonder 1,5 meter door kunnen gaan.

Het Drakenbootfestival is op 10-11-12 september. Wij gaan er vanuit dat de overheid voor die periode alles zodanig heeft ingericht, dat het festival op een veilige manier georganiseerd kan worden. De kans is natuurlijk groot dat een toegangstest of vaccinatiebewijs dan verplicht is. Wij gaan in elk geval onverminderd door met de organisatie van het festival, en hebben er alle vertrouwen in dat we in september het Drakenbootfestival kunnen vieren. Want wat heeft iedereen daar veel zin in!

Zodra de overheid hier meer bekend over heeft gemaakt en we weten hoe we dit voor het Drakenbootfestival kunnen opzetten, kun je dat hier op onze website teruglezen.

Voor nu: stay safe en we zien je graag in september!