Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Crew
  3. Crew - Stagiairs Hotelschool

Crew - Stagiairs Hotelschool

Studenten van de Hotelschool bij ROC Aventus kunnen bij het Grolsch Drakenbootfestival aan de slag. Als Hotelschool student krijg je hier studiepunten voor.

Functies

Je kunt je opgeven voor meerdere functies. Dan wordt je ingedeeld waar de meeste plek is. Of als er meerdere studenten zich opgeven, kunnen de diensten gerouleerd worden zodat je bijvoorbeeld een ochtend de ene functie doet en de middag een andere.

Barren

Bij de barren kun je ingedeeld worden in de functies bevoorrading, schenken, tappen of verkoop. Hierin kan ook gerouleerd worden. De barhoofden overleggen dit en delen dit in.

Crewruimte

In de crewruimte zorg je voor verse koffie, thee en koele drankjes. Je houdt het buffet en de tafels netjes en houdt de voorraden bij. Je helpt bij het klaarmaken van broodjes voor de lunch en ontvangt de cateraar die de warme maaltijden komt bezorgen voor crew en artiesten.

Gastheer/vrouw ontvangst crew

Je ontvangt crew aan het begin van hun diensten, schrijft ze in en verwijst ze door naar de werkplekken. Je geeft de juiste polsbandjes en festival-shirts mee en je geeft portofoons uit en neemt die weer in aan het eind van een dienst, zorgt voor het omwisselen bij lege batterijen etc.

Bevoorraden

Eigenlijk de belangrijkste functie, zonder voorraad geen verkoop! Vind jij het een leuke uitdaging om er voor te zorgen dat het achter de barren op rolletjes loopt? Meld je dan aan voor het bevoorraden!

Gratis ticket

Onze voorkeur gaat uit naar studenten die minimaal twee dagen kunnen komen helpen. Wie 2 of 3 dagen komt werken, krijgt daarom een gratis concertkaartje voor 'Drakenboot in Concert' op vrijdagavond. Help je zelf op vrijdagavond mee, dan heb je het kaartje zelf niet nodig, maar kun je er vast iemand anders blij mee maken!

Stage info & rooster

Alle aanmeldingen worden eerst geinventariseerd. In maart wordt een concept-rooster opgesteld. Eventuele wijzigingen kunnen tot uiterlijk 1 juni worden doorgegeven, daarna is wijzigen niet meer mogelijk. Ongeveer 2 tot 3 weken voor het festival ontvang je per email het definitieve rooster en meer informatie over je functie en het festival.
Er is een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar. Indien er meer aanmeldingen dan beschikbare stageplaatsen zijn, dan wordt een selectie gemaakt. Je hoort z.s.m. of jij bij de geselecteerde kandidaten zit, de anderen komen op een reservelijst.

Aanmelden

Vul het formulier in om je aan te melden voor jouw stage bij het Drakenbootfestival.

NAW-gegevens

Naam
Geslacht
Nieuwsbrief (optioneel)

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op

Team

Welke functie(s) heeft/hebben jouw voorkeur?

Algemeen

Gelukt!

Gelukt!