Naar hoofdinhoud
  1. Home
  2. Crew
  3. Crew - Stagiairs Hotelschool

Crew - Stagiairs Hotelschool

Studenten van de Hotelschool bij ROC Aventus kunnen bij het Grolsch Drakenbootfestival aan de slag. Als Hotelschool student krijg je hier studiepunten voor.

Aanmelden

Vul het formulier via deze link in om je aan te melden voor jouw stage bij het Drakenbootfestival:

De planning zit inmiddels vol, aanmelden kan momenteel niet meer.


Gratis ticket

Onze voorkeur gaat uit naar studenten die minimaal twee dagen kunnen komen helpen. Wie 2 of 3 dagen komt werken, krijgt daarom een gratis concertkaartje voor 'Drakenboot in Concert' op vrijdagavond. Help je zelf op vrijdagavond mee, dan heb je het kaartje zelf niet nodig, maar kun je er vast iemand anders blij mee maken!

Functies

Barren

Bij de barren kun je ingedeeld worden in de functies bevoorrading, schenken, tappen of verkoop. Hierin kan ook gerouleerd worden. De barhoofden overleggen dit en delen dit in.

Gastheer/vrouw meldpunt crew

Je ontvangt alle crew die bij het festival komt helpen aan het begin van hun diensten, schrijft ze in en verwijst ze door naar de verschillende werkplekken. Je geeft de juiste polsbandjes en een festival-shirt mee en je geeft portofoons uit en neemt die weer in aan het eind van een dienst, zorgt voor het omwisselen bij lege accu's etc.

Gastheer/vrouw Informatiebalie

De Informatiebalie staat bij de hoofdentree van het festivalterrein. Hier komen verschillende werkzaamheden voor. Je helpt natuurlijk voornamelijk bezoekers die met allerlei vragen bij de Informatiebalie komen. De Drakenbootteams melden zich hier ook aan het begin van de dag, je reikt hen dan bijvoorbeeld polsbandjes uit, je bewaart gevonden voorwerpen, en je bevoorraadt de vrijwilligers die bij de entree brochures van het festival uitreiken.